Driven by you.
Driven by you.

Toyota Mirai, Waterstof aangedreven 

De Mirai is werkelijk een visionaire auto, van de met waterstof gevoede brandstofcel tot het luxueuze en ruimtelijke interieur. Eigenschappen als 0% emissies, een indrukwekkend vermogen en een onweerstaanbare rijervaring maken de door waterstof aangedreven Mirai tot een auto die onze mobiliteit verandert.

toyota-mirai-2018-exterior-tme-005-a-full_tcm-22-1142858.jpg

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Toyota Mirai

De ultieme eco-auto

De Mirai is werkelijk een visionaire auto. Hij rijdt 100% elektrisch. De Mirai maakt gebruik van een unieke brandstofcel die elektriciteit opwekt om de elektromotor aan te drijven. Zonder enige vorm van schadelijke emissies. De aandrijflijn vangt tijdens het accelereren en afremmen energie op die in de batterij wordt opgeslagen, wat de Mirai nog efficiënter maakt.

Genieten in een oase van rust 

Om u heen is het altijd hectisch en lawaaiig. Een kort moment van rust is alles wat u nodig heeft om even te ontsnappen aan de waan van de dag. In de Mirai geniet u in stilte van sensationeel rijplezier. Het elegante interieur, waar tijdloze kwaliteit en modern design samenkomen, is met geluidswerend glas en de fluisterstille aandrijflijn werkelijk een oase van rust.

Sensationeel veel rijplezier
100% elektrisch zonder opladen
Stijlvol en elegant interieur

Proefrit maken in een Toyota Mirai? 

Benieuwd hoe een Toyota Mirai rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota Mirai ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit Bekijk de brochure

Rijd een Toyota Mirai met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota Mirai bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota Mirai. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota Mirai is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen Toyota Mirai
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven