Driven by you.
Driven by you.

Toyota GR Supra, de legende is terug

De nieuwe Toyota GR Supra borduurt voort op vijftig jaar ervaring en biedt de meest pure rijervaring tot nu toe. Dankzij een opwindende mix van kracht, balans en dynamiek biedt hij liefhebbers ultiem rijplezier.

De nieuwe voorin gemonteerde zes-in-lijn benzinemotor heeft alles in zich om jouw zintuigen te prikkelen. Dankzij de 3.0-liter turbomotor met 340 pk (250 kW), een optimale krachtoverbrenging en naadloze gasrespons voelt deze high-performance sportauto zich thuis op de weg en het circuit.

Toyota GR Supra kopen? 

Bekijk onze actuele Toyota GR Supra voorraad:

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Toyota GR Supra

Rijgedrag

De nieuwe Toyota GR Supra is dankzij de korte wielbasis, grote spoorbreedte, een laag gewicht, stijve carrosseriestructuur en een laag zwaartepunt een pure sportauto.

Kracht

Op het circuit of op de weg, de nieuwe voorin gemonteerde 3.0-liter zes-in-lijn benzinemotor heeft alles in zich om jouw zintuigen te prikkelen.

Design

Comfort

Interieur

Proefrit maken in een Toyota GR Supra?

Benieuwd hoe een Toyota GR Supra rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota GR Supra ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Toyota GR Supra met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota GR Supra bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota GR Supra. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota GR Supra is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven