Driven by you.
Driven by you.

De nieuwe Toyota RAV4, nu in de showroom

De Toyota RAV4 2019 is gemaakt om op te vallen. Met zijn innovatieve hybride aandrijflijn profiteert u van alle voordelen van elektrsiche aandrijving, zónder het gedoe van laden met een snoer en een stekker. De nieuwe Toyota RAV4 2019 heeft een ruim en zeer comfortabel interieur waarin u als het ware door stad en land zweeft. In maximale veiligheid en in maximaal comfort. Zonder compromissen. Onderstaande de uitvoeringen:

  • DE RAV4 COMFORT
  • DE RAV4 ACTIVE
  • DE RAV4 FIRT EDITION
  • DE RAV4 BI-TONE
  • DE RAV4 EXECUTIVE

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

Ontdek meer over de nieuwe RAV4

Toyota RAV4 2019 full hybrid
Het karakter van een echte SUV

De RAV4 is een échte SUV die gemaakt is met oog op intensief gebruik. En die ontworpen is voor avontuurlijke mensen die zich onderweg graag onderscheiden. De robuuste looks van een SUV en een scherpe, dynamische styling geven hem een elegante en eigentijdse uitstraling. 

Een interieur dat zintuigen prikkelt

Het interieur van de RAV4 is ontwikkeld rond een brede middenconsole en een modern vormgegeven instrumentarium. Eenvoud komt samen met hoogwaardige technologie, in een doordacht interieur dat een volmaakte symbiose vormt met het robuuste design van het exterieur

Rijassistentie 

Safety Sense

Road Sign Assist

Proefrit maken in een Toyota RAV4 2019?

Benieuwd hoe een Toyota RAV4 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota RAV4 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Toyota RAV4 met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota RAV4 bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota RAV4. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota RAV4 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen Toyota RAV4 2019
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven