Driven by you.
Driven by you.

Toyota Prius+, de ruime 7-zitter

De Toyota Prius+ is een auto die opvalt met een dynamisch en veelzijdig design. De Toyota Prius+ is een zeer ruimte auto met maar liefst 7 zitplaatsen en is een zuinig en milieuvriendelijker alternatief. Ook de bagageruimte van de Toyota Prius7+  biedt maximaal 1.750 liter aan ruimte en wordt standaard geleverd met een automaat. Hervind het plezier van autorijden in de Toyota Prius+

Toyota Prius+ kopen

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Toyota Prius+? Dan bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Bekijk ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Toyota Prius+ die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
Toyota Prius

Proefrit maken in een Toyota Prius Wagon?

Benieuwd hoe een Toyota Prius Wagon rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota Prius Wagon ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Toyota Prius Wagon met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota Prius Wagon bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota Prius Wagon. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota Prius Wagon is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen Toyota Prius+
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven