Driven by you.
Driven by you.

Toyota Prius, het hybride icoon

Sinds de introductie van de eerste hybride Toyota Prius in 1997 is de auto een echte sensatie. Ook de nieuwe Toyota Prius heeft een intelligent design en vooruitstrevende technologie., De nieuwe Toyota Prius is dynamischer, zuiniger en stiller dan ooit. Bent  u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Toyota Prius? Dan bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Toyota Prius die bij u past.

Toyota Prius op voorraad

Bekijk hieronder het actuele Toyota Prius aanbod.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
Toyota Prius

Proefrit maken in een Toyota Prius?

Benieuwd hoe een Toyota Prius rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota Prius ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Toyota Prius met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota Prius bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota Prius. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota Prius is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven