Driven by you.
Driven by you.

Toyota Land Cruiser, de opvallende 4WD

Al meer dan 60 jaar is de Toyota Land Cruiser een legende, voortbordurend op 60 jaar wereldwijde ervaring. De Toyota Land Cruiser is robuust, maar wendbaar en vloeiend vormgegeven tegelijk. Waar u ook rijdt, de Toyota Land Cruiser is een indrukwekkende verschijning. U kunt elke uitdaging aan.

Toyota Land Cruiser Kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Toyota Land Cruiser? Dan bent u bij de  Driessen Toyota dealer aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Toyota Land Cruiser die bij u past. Bekijk de actuele Toyota Land Cruiser voorraad.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

Altijd doelgericht op pad

In de nieuwe Land Cruiser gaan doelgerichte kracht en een avontuurlijk kenmerkend design hand in hand. Elke lijn heeft een duidelijke functie. Dat begint al bij de motorkap, die er met zijn functioneel gekozen vorm voor zorgt dat u een beter overzicht heeft. Tegelijkertijd zijn de koplampen en ventilatieopeningen laag gepositioneerd met oog op een betere bescherming en een hogere doorwaaddiepte.

Kracht in elk detail

Met zijn unieke mix van doelgerichtheid, vakmanschap en pure passie van de meesters die vele jaren aan Land Cruiser werken, maakt de Land Cruiser elke rit tot een overweldigende belevenis. Op welke ondergrond u ook rijdt. Het comfort is hoogstaand door de aanwezigheid van stevig meubilair met veelal verwarmde en geventileerde voorstoelen, een eigen ventilatiesysteem voor de passagiers achterin, een drie-zone automatische
airconditioning en achterwaarts kantelbare buitenspiegels.

Ergonomisch interieur

Verschillende rijmodi

Tot wel 7 zitplaatsen

Toyota Land Cruiser

Proefrit maken in een Toyota Land Cruiser?

Benieuwd hoe een Toyota Land Cruiser rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota Land Cruiser ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Toyota Land Cruiser met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota Land Cruiser bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota Land Cruiser. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota Land Cruiser is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen Toyota Land Cruiser
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven