Driven by you.

De nieuwe Toyota C-HR

Toyota heeft haar nieuwe crossover gelanceerd met een fonkelnieuw design; de Toyota C-HR. Toyota maakt een statement met haar compacte hybride crossover en doet mee met de crossover trend in de autobranche. De Toyota C-HR wordt gekenmerkt door een speels en sensueel design en dat resulteert in een interieur dat zich wat de materiaalsoorten en het design betreft behoorlijk onderscheidt van eerdere Toyota-modellen. Met zijn fraai gelijnde coupé-achtige carrosserie springt de Toyota C-HR direct in het oog.  Het design en het interieur is een voorbode van de Toyota-modellen die nog gaan komen. 

Toyota C-HR

De C-HR, de eerste compacte hybride crossover

De Toyota C-HR is de eerste hybride crossover op de markt. De compacte C-HR is ontworpen voor mensen die de ambitie hebben alles uit het leven te halen en daarom hoge eisen stellen aan hun auto. Na de eerste blik kijkt u zeker nog een keer om. Geniet van elke reis, ook wanneer bochten elkaar snel opvolgen. Want de Toyota C-HR is gemaakt voor échte liefhebbers. De C-HR staat op een gloednieuw platform, namelijk het Toyota New Global Architecture (TNGA) platform. De nieuwe revolutionaire en innovatieve platform biedt legio voordelen zoals een extra laag zwaartepunt, wat zorgt voor extra rijdynamiek en plezier.

Interieur Toyota C-HR
Toyota C-HR Crossover

Hoogwaardig afgewerkt interieur

Het met hoogwaardige materialen afgewerkte interieur is al even bijzonder als het exterieur. In een comfortabele ambiance is er voldoende ruimte voor vijf volwassen passagiers, die dankzij de hoge zitpositie een goed overzicht hebben over de weg. Het elegant vormgegeven dashboard is afgewerkt met leder en blauwe accenten, terwijl de ergonomische en eveneens met leder afgewerkte stoelen optimale steun bieden. Zo bent u als bestuurder het middelpunt.

Gemaakt om te rijden

In de C-HR voelt u zich één met de weg, als in een dynamische hatchback met het comfort van een ruime SUV. Geniet van elke reis, de C-HR is gemaakt voor echte liefhebbers en maakt rijden weer plezierig. De atletische styling van de C-HR geeft zelfs bij stilstand een dynamische indruk. De gespierde styling en hoge zitpositie maken de C-HR tot een compleet nieuw type auto.


 

Met zijn fraai gelijnde coupé-achtige carrosserie springt de Toyota C-HR direct in het oog. Zijn gespierde uitstraling wordt versterkt door scherpgesneden vormen en een elegant inzittendencompartiment met een dak dat lijkt te zweven.Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven