Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

SUZUKI JIMNY

jimny-accessoire-actie.jpg

Koop of lease een nieuwe Suzuki Jimny en krijg een accessoirepakket cadeau.

Ter waarde van €750,-

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

SUZUKI JIMNY nieuwste generatie

Suzuki presenteert de volledig nieuwe, vierde generatie Suzuki Jimny. De eigenzinnige offroader die tegelijkertijd een werkpaard, maar ook een avontuurlijke lifestyle auto is. Het volledig nieuwe, hoekige design sluit perfect aan op het robuuste karakter van de Jimny. De zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders onderstrepen zijn stoere look. De compacte terreinauto is standaard uitgerust met inschakelbare 4x4-aandrijving met lage gearing.

De nieuwe Suzuki Jimny

  • Beschikbaar in 8 verschillende kleuren
  • Diverse uitrustingen beschikbaar
  • Geschikt voor alle soorten terrein
  • Ruim van binnen
  • Comfortabel
  • DIverse optionele accessoires
  • Brutale grill

 

Ontdek meer over de nieuwe Jimny 

De nieuwe Jimny
Dashboard Jimny
De JIMNY, een robuuste karakter

De nieuwe generatie blijft trouw aan het kenmerkende Jimny-DNA: rechtdoorzee, praktisch, down-to-earth en klaar voor elk avontuur. De nieuwe Jimny is er in drie uitvoeringen Comfort, Select en Stijl. Dit mede ondersteund door de zwarte grille, bumpers en spatbordverbreders.

Een interieur vol OPTIES

Het interieur van de Jimny is ontwikkeld met vele opties zoals 12-voltaansluiting voorin, antiverblindingsstand achteruitkijkspiegel, bekleding deurpanelen zwart, coating achterzijde achterbankleuningen, bagageruimtevloer voor eenvoudige vuilverwijdering en nog veel meer!

Schakel Jimny

Dashboard scherm 

Reservewiel

PROEFRIT MAKEN in een Suzuki Jimny?

Benieuwd hoe een Suzuki Jimny rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Suzuki Jimny ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Suzuki Jimny met de service van Driessen Suzuki

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Suzuki Jimny bent u bij Driessen Suzuki aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Suzuki Jimny. Driessen gaat verder. Bij Driessen Suzuki in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Suzuki. Uw Suzuki Jimny is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen Suzuki Jimny
Driessen Suzuki Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 55. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                   Stuur een e-mail