Driven by you.
Driven by you.

Suzuki introduceert haar nieuwe topmodel:
SUZUKI A-CROSS

Driessen Suzuki introduceert de nieuwe Suzuki Across, een robuuste, ruime en sportieve SUV met een geavanceerd Plug-in Hybrid-systeem en E-Four vierwielaandrijving. De levering van de Suzuki Across start dit najaar.

  • Plug-in Hybrid
  • Lage CO2-uitstoot van 22 g/km
  • Vier rijmodi
  • E-four vierwielaandrijving
  • Uitgebreide standaarduitrusting
  • Eerste model uit samenwerking Toyota Motor Corporation

De Suzuki Across is het eerste model dat door Toyota Motor Corporation wordt aangeleverd in het kader van een samenwerkingsovereenkomst tussen Suzuki Motor Corporation en Toyota Motor Corporation. Aan het eind van het derde kwartaal vindt de marktintroductie plaats van de nieuwe Suzuki Across. De prijzen van de auto worden tijdens de marktintroductie bekendgemaakt.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Configuratiefout: inzending worden niet opgeslagen of verstuurd; formulier kan daardoor niet getoond worden.
Uw auto verkopen?
Vul hier uw kenteken in
Ontdek meer over de Suzuki A-Cross
Plug-in Hybrid
Uitgebreide standaarduitrusting
Plug-in Hybrid
Enorm krachtig en toch opvallend schoon, dat kenmerkt de nieuwe Suzuki Across. De basis van het Plug-in Hybrid-systeem is een sterke voorste elektromotor gecombineerd met een krachtige 2,5 liter viercilinder benzinemotor.
Uitgebreide standaarduitrusting
Als nieuw topmodel van het Suzuki-modellengamma, is de Suzuki Across uiteraard zeer compleet uitgerust met o.a. LED-verlichting, geregelde airconditioning, 19 inch lichtmetalen wielen en een 9 inch touchscreen met navigatie, Apple CarPlay en Android Auto
E-Four vierwielaandrijving
Vier rijmodi
Luxe interieur afwerking
Luxe interieur afwerking
Plug-in Hybrid met vier rijmodi
Plug-in Hybrid met 4 rijmodi

PROEFRIT MAKEN in een Suzuki A-Cross?

Benieuwd hoe een Suzuki A-Cross rijdt?  Klik op de knop, vul uw gegevens in en wordt een van de eerste in Nederland die de nieuwe A-Cross ervaart. Zodra de nieuwe A-Cross beschikbaar is nemen wij contact met u op. Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Suzuki A-Cross ervaren. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is voor u wel zo fijn. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Suzuki A-Cross met de service van Driessen Suzuki

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Suzuki A-Cross bent u bij Driessen Suzuki aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Suzuki A-Cross. Driessen gaat verder. Bij Driessen Suzuki in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis van dit Japanse merk. Uw Suzuki A-Cross is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Driessen Suzuki Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 55. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                   Stuur een e-mail