Driven by you.
Opel Vivaro

De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren!

Ontdek de Opel Vivaro

OPEL VIVARO, betrouwbaar in elke situatie

Het design van de nieuwe Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u in elke situatie kunt rekenen. De brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren! 

Voordelen Opel Vivaro

  • Grote, praktische laadruimte
  • Laag brandstof gebruik door geavanceerde technologie
  • Lage eigendomskosten
  • Ergonomisch ingerichte cabine
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Keuze uit 11 kleuren

Opel Vivaro kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Vivaro? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Opel Vivaro die bij u past.

Bekijk Opel Vivaro aanbod

ONDEK MEER OVER DE OPEL VIVARO

Gemaakt voor elke KLUS!

De Opel Vivaro doet precies wat zijn robuuste uiterlijk belooft. Hij is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. verder gaat hij zuinig zuinig om met brandstof!

Laadruimte IN OVERVLOED

Met een laadvermogen tot 1.305 kg en een maximaal laadvolume van 8,6 m3. De achterdeuren en schuifdeur(en) zijn ruim genoeg voor het inladen van een europallet en de optionele scheidingswand met doorlaadluik maakt het eenvoudig om extra lange ladingen (tot 4,15m) te vervoeren.

Opel Infotainment

Mobiel kantoor

Flexcargo doorlaadluik

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.