Driven by you.
Driven by you.
Opel Vivaro

De stoere, brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren!

Ontdek de Opel Vivaro

OPEL VIVARO, betrouwbaar in elke situatie

Het design van de nieuwe Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u in elke situatie kunt rekenen. De brede wegligging, de markante grille, de hoge daklijn en de verzonken glasoppervlakken spreken duidelijke taal: de Vivaro is gemaakt om elke klus te klaren! 

Voordelen Opel Vivaro

  • Grote, praktische laadruimte
  • Laag brandstof gebruik door geavanceerde technologie
  • Lage eigendomskosten
  • Ergonomisch ingerichte cabine
  • Geavanceerde veiligheidssystemen
  • Keuze uit 11 kleuren

Opel Vivaro kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Vivaro? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Opel Vivaro die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

ONTDEK MEER OVER DE OPEL VIVARO

Beschikbaar in drie lengtes!

De Vivaro is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.

Laadruimte IN OVERVLOED

De multifunctionele passagiersbank1 van de Vivaro is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m 3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m. 2

Draaibaar tafeltje

Verwarmde stoelen

Opbergvakken

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.