Driven by you.
Driven by you.

De nieuwe OPEL Vivaro

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten uw productiviteit.

De L1-versie1 is met een lengte van slechts 4,60 m bijzonder praktisch in het drukke stadsverkeer. In deze versie biedt de laadruimte plaats voor 2 europallets, terwijl de L2- en L3- versie zelfs plaats bieden voor 3 europallets. Wat de drie lengtevarianten gemeen hebben, is de uitstekende balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim zeer flexibel interieur.en.

OPEL Vivaro kopen?

Bekijk hieronder een selectie uit onze actuele voorraad.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Houd mij op de hoogte!
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE NIEUWE OPEL VIVARO

Lengte
De Vivaro is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.

Gemakkelijk laden en lossen

Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk.
Slim ruimtegebruik
Compacte reus
Handfree gemak

Proefrit maken in een nieuwe Opel Vivaro?

Benieuwd hoe een nieuwe Opel Vivaro rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Opel Vivaro ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een nieuwe Opel Vivaro met de service van Driessen Opel

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw nieuwe Opel Vivaro bent u bij Driessen Opel in Eindhoven, Helmond en Oirschot aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw nieuwe Opel Vivaro. Driessen gaat verder. Bij Driessen Opel hebben wij jarenlange kennis van dit merk. Uw nieuwe Opel Vivaro is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.