Driven by you.
Driven by you.

OPEL Vivaro-E

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP)

Op de snelweg én voor korte ritten in de stad: de nieuwe Vivaro-e presteert 100% elektrisch, zonder compromissen wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort. Bij Opel begrijpen we precies wat onze professionele klanten nodig hebben en dat de nadruk daarbij ligt op betrouwbaarheid en lage gebruikskosten. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Houd mij op de hoogte!
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE OPEL VIVARO-E

Perfect geïntegreerde batterij
De nieuwe Opel Vivaro-e biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 330 km. Het platte batterijpakket van de Vivaro-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

Lage gebruikskosten

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.
Snel En Gemakkelijk Laden
Altijd Perfect Op De Hoogte
Regeneratief Remmen

Proefrit maken in een Vivaro-E?

Benieuwd hoe een Vivaro-E a rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Vivaro-E ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


Rijd een Vivaro-E met de service van Driessen Opel

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Opel Vivaro-E bent u bij Driessen Opel in Eindhoven, Helmond en Oirschot aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw opel Vivaro-E. Driessen gaat verder. Bij Driessen Opel hebben wij jarenlange kennis van dit merk. Uw Opel Vivaro-E is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.