Driven by you.
Driven by you.

DE NIEUWE MOKKA: een stap in de toekomst

Ben je klaar om met Opel een stap in de toekomst te zetten? Ontdek de combinatie van een strak design, een verbluffend interieur en krachtige technologie, die al je verwachtingen zal overtreffen. Compact en dynamisch, voor rijplezier op een ongekend hoog niveau. Ontdek het zelf: in de nieuwe Mokka!

 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Houd mij op de hoogte!
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
 Ontdek de pure kracht van de nieuwe Opel Mokka

Blik op de toekomst


De nieuwe Mokka valt niet alleen op door zijn atletische, dynamische looks, maar belichaamt in elk aspect de nieuwe designfilosofie van Opel. Dit is het autorijden van de toekomst in zijn mooiste, meest pure vorm.

Om nog meer op te vallen, biedt de Mokka je de keuze uit unieke designopties, die zijn sportieve looks nog beter tot hun recht laten komen. Zo kunnen dak en motorkap optioneel worden uitgevoerd in een contrasterende kleur. Effect verzekerd!

Je eigen stijl


De opwindende lijnen van de carrosserie van de nieuwe Mokka zijn nog maar het begin. Zodra je instapt, wordt je verrast door een harmonieus, licht en ruim interieur, voorzien van geavanceerde technologie die elke rit tot een ongekend plezier maakt.

De Mokka is standaard al uitzonderlijk stijlvol. Om zijn stoere, sportieve karakter jouw persoonlijke accent te geven, is het modelgamma leverbaar met 16" tot en met 18" lichtmetalen velgen en een hele reeks schitterende kleuren.
Unieke details
LED®-achterlichten
Toppunt van Luxe

Proefrit maken in een Opel Mokka-Nieuw?

Benieuwd hoe een Opel Mokka-Nieuw rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Opel Mokka Neuw ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit   


Rijd een Opel Mokka Nieuw met de service van Driessen Opel

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Opel Mokka Nieuw bent u bij Driessen Opel in Eindhoven, Helmond en Oirschot aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Opel Mokka Nieuw Driessen gaat verder. Bij Driessen Opel hebben wij jarenlange kennis van dit merk. Uw Opel Mokka Nieuw is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.