Driven by you.
Driven by you.

DE NIEUWE MOKKA-e: opvallend anders

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek? De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021. Ontdek nu de 100% elektrische Opel Mokka-e en reseveer alvast een proefrit.

ZORGELOOS RIJDEN.

Wie in een elektrische of hybride auto van Opel rijdt, profiteert van bijzondere voordelen, die garanderen dat je jaar in jaar uit zorgeloos kunt rijden. Van 24-uurs hulp bij pech onderweg tot een lange garantie en 6 jaar gratis onderhoud. Onze e-experts staan bovendien klaar om al je vragen te beantwooden.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Houd mij op de hoogte!
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
 Ontdek meer over de Opel Mokka-E

Een groot rijbereik

Dankzij de geavanceerde batterijtechnologie geniet je van de vrijheid om tot 322 km1 te rijden zonder tussentijds bij te laden.

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring, die nog in behandeling is. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

Voordelen van 100% elektrisch

Wie elektrisch rijdt heeft nooit meer te maken met hoge brandstofprijzen, terwijl ook de onderhoudskosten een stuk lager zijn dan die van een brandstofauto. Je kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen.
Krachtige Batterij
Kies Je Eigen Rijstijl
Direct Overzicht

Proefrit maken in een Opel Mokka-E?

Benieuwd hoe een Opel Mokka-E rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Opel Mokka-E ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit 


Rijd een Opel Mokka-E met de service van Driessen Opel

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Opel Mokka-E bent u bij Driessen Opel in Eindhoven, Helmond en Oirschot aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Opel Mokka-E. Driessen gaat verder. Bij Driessen Opel hebben wij jarenlange kennis van dit merk. Uw Opel Mokka-E is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.