Driven by you.
Driven by you.

OPEL CROSSLAND NIEUW prachtig en praktisch!

De nieuwe Opel Crossland heeft het allemaal. Een verfijnd SUV-design, het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’, een comfortabel interieur, zeeën van ruimte en de meest innovatieve assistentiesystemen. Gemaakt om in te leven.

Een stoer SUV design en geweldige wegligging maken de nieuwe Crossland niet alleen geschikt voor in de stad maar ook voor langere ritten

Voordelen Opel Crossland Nieuw:

  • Een stoer SUV design
  • Geweldige wegligging voor in de stad en langere ritten
  • Innovatieve systemen
  • Hogere zitpositie
  • 16"metalen velgen (optie)

Opel Crossland Nieuw Kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Crossland Nieuw? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd een tweedehands Opel Crossland Nieuw die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

ONTDEK MEER OVER DE OPEL CROSSLAND NIEUW

Design STIJL EN INHOUD

Het design van de nieuwe Crossland is niet alleen verfijnd maar ook bijzonder praktisch. Met het stoere SUV design en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland perfect voor al je dagelijkse ritten.

 

Ideaal VOOR ELKE RIT

De nieuwe Crossland voelt goed. Het interieur is ontworpen om in jouw leven te passen, met hoge zit en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland ideaal voor korte tripjes en lange ritten.

Exterieur

GS-Line

Opel Vizer

 


PROEFRIT MAKEN in een Opel Crossland Nieuw?

Benieuwd hoe een Opel Crossland Nieuw rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Opel Crossland ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit  

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.