Driven by you.

OPEL ADAM ROCKS; uniek, net als jij!

De Opel ADAM ROCKS is de stoere variant van de Opel ADAM. Zo is ook de ADAM ROCKS helemaal naar uw stijl aan te passen. De gespierde kracht van een crossover met de vrijheid van rijden met een open dak. Plus een unieke styling die hem onweerstaanbaar maakt.

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel ADAM ROCKS? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Opel ADAM ROCKS die bij u past.

Opel ADAM ROCKS Kopen?

Bekijk de actuele Opel Adam voorraad.

ONTDEK DE OPELADAM ROCKS

STOERE stads-crossover

Steelt overal de show met zijn zwart omrande wielkasten en 15 mm verhoogde onderstel. Geniet van iedere zonnestraal met zijn unieke Swing Top-dak.

VEELZIJDIG interieur

Naast alle interieur-opties voor de ADAM, kun je ook nog kiezen voor unieke bekledingen en styling-elementen voor de ADAM ROCKS.

Multi-colour interieurverlichting

Led-dagrijverlichting

Stuurwiel- en stoelverwarming

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.