Driven by you.
Driven by you.

OPEL MOVANO, geen klus te groot

De Movano is de ideale bedrijfswagen en uitermate geschikt voor het vervoeren van alle beladingen. U heeft de verschillende varianten, lengtes, hoogtes en laadvermogens. 

Voordelen Opel Movano

  • Wijd openslaande deuren
  • Laag verbruik en uitstekende prestaties
  • Handige opbergvakken voor o.a. gereedschap
  • Verschillende veiligheidssystemen
  • ecoFLEX-versies met Start/Stop-systeem
  • Geheel naar eigen behoefte aan te passen

Opel Movano kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Movano? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Opel Movano die bij u past. 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE OPEL MOVANO

Lage gebruikskosten

De Movano is gemaakt om jarenlang probleemloos voor u te presteren, met een minimum aan onderhoud. Dat leidt tot lage gebruikskosten.

Uitstekende prestaties

Meer kracht, meer koppel, een lager verbruik en minder uitstoot: de motoren voor de Movano zijn gemaakt om uitstekend te presteren - voor uw bedrijf én voor het milieu.

Extra zitplaatsen

Draaitafel

Draadloos opladen

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.