Driven by you.
Driven by you.
Opel Movano

Door een groot aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen.

Ontdek de Opel Movano

OPEL MOVANO, geen klus te groot

De Movano is de ideale bedrijfswagen en uitermate geschikt voor het vervoeren van alle beladingen. U heeft de verschillende varianten, lengtes, hoogtes en laadvermogens. 

Voordelen Opel Movano

  • Wijd openslaande deuren
  • Laag verbruik en uitstekende prestaties
  • Handige opbergvakken voor o.a. gereedschap
  • Verschillende veiligheidssystemen
  • ecoFLEX-versies met Start/Stop-systeem
  • Geheel naar eigen behoefte aan te passen

Opel Movano kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Movano? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Opel Movano die bij u past. 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

ONTDEK MEER OVER DE OPEL MOVANO

Met meer COMFORT EN LAADVERMOGENdan ooit

Met een laadruimte van 8 tot 20 m3 neemt hij in de variant met achterwielaandrijving met gemak tot 5 euro-pallets mee. En door een groot aanbod van opties heeft u de mogelijkheid uw werkruimte helemaal aan uw eigen behoeften aan te passen.

Comfort van een PERSONENAUTO

De cabine van de Opel Movano is er helemaal op gericht uw dagelijks werk zo gemakkelijk mogelijk te maken. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht, met veel praktische innovaties en opbergmogelijkheden.

Efficiënte motoren

Indrukwekkende keuze uit varianten

Digitale tachograaf

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.