Driven by you.
Opel KARL

De Opel KARL is de perfecte stadsauto met uitstekende comfort- en rijeigenschappen.

Ontdek de Opel KARL

OPEL KARL, verschijn in stijl

De Opel KARL biedt alles waar je eerder bij een auto in de compacte klasse niet van had durven dromen. Hij is ontworpen met een scherp oog voor detail, veiligheid en comfort. Een standaarduitrusting, zo royaal dat kom je zelden tegen in deze prijsklasse.

Voordelen Opel KARL

    • Compact van buiten, royaal van binnen: vijf volwaardige zitplaatsen
    • Vijf-deurs
    • Cruise control
    • Stuurbekrachtiging met City-modus en Hill Start Assist
    • Toonaangevende wegligging en wendbaarheid

Opel Karl kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel KARL? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Opel KARL die bij u past.

Bekijk de Opel KARL voorraad

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

5-DEURS en 5 volwaardige zitplaatsen

Een uitblinker op het gebied van comfort, rijplezier en behendigheid. De KARL biedt u toegang tot maar liefst 1.013 liter bagageruimte.

RIJGEMAK met verschillende technologieën

Ondank zijn compacte afmetingen is de KARL ideaal voor lange afstanden. Hij is ontworpen met een scherp oog voor detail, veiligheid en comfort. De KARL bevat verschillende veiligheids technologieën.

Cruise control & begrenzer

Verwarmbare stoelen

Elektrisch bedienbare schuif-/ kanteldak

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.