Driven by you.
Driven by you.
Opel Combo

De Combo is niet alleen robuust en praktisch, maar ziet er ook geweldig stijlvol en verzorgd uit. Een prima visitekaartje voor uw bedrijf!

 Ontdek de Opel Combo

OPEL COMBO, heel wat meer dan praktisch

De Opel Combo Gesloten Bestel is gemaakt met het oog op uw dagelijkse praktijk. We bieden u de keuze uit een verschillende modelvarianten en uitrustingsniveaus. Daarnaast behoort de kilometerkostprijs van de Opel Combo tot een van de beste in zijn segment; dit is o.a. te danken aan het lage brandstofverbruik.

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. De compacte bedrijfsauto van Opel is ruim, comfortabel en veelzijdig. Bovendien heeft de Combo het grootste laadvermogen in zijn segment.

Voordelen Opel Combo

   • Laag doorlopende voorruit en lage motorkap voor optimaal zicht
   • Buitenspiegels met een extra groot zichtvlak
   • Robuuste, praktisch vormgegeven voor- en achterbumpers
   • Ergonomisch geplaatste bedieningselementen
   • Zeer precieze stuur- en schakeleigenschappen
   • Slim geplaatste opbergvakken

Opel Combo kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Combo? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Opel Combo die bij u past. 

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

ONTDEK MEER OVER DE OPEL COMBO

Efficiënte MOTOREN

Het motoraanbod voor de Combo Gesloten Bestel is gevarieerd - van zeer zuinig tot zeer krachtig - zodat u de motor kunt kiezen die het beste bij de behoeften van uw bedrijf past. Geavanceerde technologie helpt u om brandstof en kosten te besparen. Bijvoorbeeld door Start/Stop en slim schakelen.

LAADRUIMTE op maat

De Combo Gesloten Bestel is leverbaar in vier varianten, met twee dakhoogtes en twee lengtes. Zo kunt u de Gesloten Bestel kiezen die het beste aansluit bij uw de behoeften van uw bedrijf.

Meer plaats voor lange voorwerpen

Extra comfortabele stoelen

Gemakkelijk laden en lossen

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.