Driven by you.

OPEL ASTRA, duitse techniek op zijn best

De Opel Astra is niet voor niets één van de meest geliefde modellen van Opel. Zowel in de 5-deurs als in de Sports Tourer uitvoering blinkt de Astra uit door geavanceerde Duitse techniek en een adembenemend design. Toonaangevende innovaties, zoals IntelliLux LED® Matrix-koplampen en Adaptive Cruise Control, vormen sterke argumenten om voor de Astra te kiezen. Ontdek het zelf!

Voordelen Opel Astra

  • Kenmerkende LED-verlichting
  • Stijlvolle kleurencombinaties
  • Optioneel: OPC Line Sportpakket
  • Flexibel in te delen bagageruimte
  • Sublieme wegligging

Opel Astra kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Astra? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Opel Astra die bij u past.

Bekijk de actuele Opel Astra voorraad

ONTDEK MEER OVER DE OPEL ASTRA

ASTRA 5-deurs

Een sterk staaltje techniek gemixt met een strak design. Heldere lijnen, een atletisch postuur met een spotief rijgedrag. Dit maakt hem zo aantrekkelijk. Het hoogwaardige interieur en de opvallende velgen maken het plaatje af.

ASTRA Sports Tourer

De sportiviteit van een Opel Astra met de ruimte van een station wagon! De bagageruimte is 540-1630 liter, afhaneklijk of u de achterbank neerklapt. De grote bagageruimte kunt u met één knop eenvoudig bedienen.

Luxueuze AGR-stoel met massagefunctie

Gedetailleerd interieur

Automatische achterklep

De nieuwe Opel Astra Car of The Year 2016

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.