Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN QASHQAI

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek


NISSAN QASHQAI, de ultieme crossover

Je ziet het onmiddelijk aan zijn scherpe grill, vernieuwde design en karaktervolle charisma: de nieuwe Nissan Qashqai is bijzonder intelligent. Dat wordt bevestigd achter het stuur: zijn vele sensoren geven je continu slimme feedback over je omgeving. Innovatieve technologie die je een voorsprong geeft in het verkeer. De nieuwe Nissan Qashqai, Beter dan ooit. 

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


ONTDEK MEER over de nieuwe Nissan Qashqai

Verrassend INTELLIGENT

Neem zelfverzekerd de controle in handen met het sportieve en luxueuze nieuwe stuurwiel van De Nissan Qashqai, terwijl het glazen panoramische dak het interieur laat baden in het licht. Het Advanced Drive-Assist Display van de Nieuwe Qashqai toont alle informatie die u nodig hebt, recht vóór u. Met de knoppen op het stuur bladert u tussen de verschillende schermen. Zo eenvoudig is dat!

Nóg slimmer DESIGN

Hij ziet er goed uit, en hij voelt vertrouwt aan. De nieuwe QASHQAI is verfijnder en dynamischer dan ooit dankzij een gamma aan schitterende designupdates, waaronder nieuwe, strak gelijnde koplampen, nieuwe lichtmetalen velgen en een robuuste grille en motorkap. Deze nieuwe Nissan Qashqai is een ware crossover!

Fraaie afwerkingsmaterialen

Opvallende LED-verlichting

Eco-modus

PROEFRIT MAKEN in een nieuwe Nissan Qashqai?

Benieuwd hoe een Nissan Qashqai rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan Qashqai ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

PLAN UW PROEFRIT      DOWNLOAD DE BROCHURE

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL