Driven by you.
Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai crossover moet u ervaren. Met verkeersbordenherkenning, rijbaanassisten, de dodehoek assistent en nog veel meer kunt u veilig de weg op De Qashqai biedt een pakket aan actieve en passieve veiligheisvoorzieningen.

Driessen Nissan Eindhoven

Nissan Qashqai, de ultieme crossover

De Nissan Qashqai moet u ervaren. Deze ultieme crossover is zeer krachtig en voorzien van de nieuwste technologie, zoals Nissanconnect 2.0 en de Nissan Intelligent Key. Ook is de dodenhoek in de Nissan QashQai verleden tijd met het lampje in de buitenspiegel. 

In de Nissan Qashqai bent u continu op de hoogte van wat er in uw omgeving gebeurd, door de 8 verschillende veiligheidssytemen met camera's en sensoren. Veilig en vertrouwd.

Nissan Qashqai kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan Qashqai? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Nissan Qashqai die bij u past.

Bekijk Nissan Qashqai voorraad.

Auto verkopen?
Vul hier uw kenteken in
Nissan Qashqai

Proefrit maken in een Nissan Qashqai?

Benieuwd hoe een Nissan Qashqai rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan Qashqai ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Nissan Qashqai met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan Qashqai bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan Qashqai. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan Qashqai is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Private Lease; Zorgeloos rijden begint hier!

De zekerheid van een vast all-in bedrag per maand. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de brandstof en abonnement betaal je zelf. En dat geeft je zekerheid. Zorgeloos rijden begint hier. Dát is Driessen Private Lease. Meer weten over Private Lease? Klik hier

private-lease-afbeelding-1.pngInbegrepen in de private lease prijs:

   • Wegenbelasting
   • All-Risk autoverzekering
   • Onderhoud en reparatie
   • Internationale pechhulp
   • Vervangend vervoer
   • Banden
   • Uw voordelen
Driessen Nissan
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                                Stuur een e-mail