Driven by you.
Driven by you.
Nissan NV400

De Nissan NV400 heeft een stoer karakter met ongekende ruimte die voldoet aan elke professionele behoefte! De uitstekende zichtpositie en de volledig verstelbare stoelen bewijzen de kracht en maakt het leven direct eenvoudiger.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN NV400

NISSAN NV400 bedrijfswagen

Maak kennis met de Nissan NV400. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan's bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan NV400 uw ideale bedrijfswagen. Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen als de NV400 die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres.  

Nissan NV400 bedrijfswagen

Volop laadruimte in de Nissan NV400

De Nissan NV400 gesloten LCV kan een lading van maximaal 17 m³ (dat is maximaal vijf europallets) vervoeren, of 20 m³ in de uitvoering als bakwagen. Dankzij de lage vloer en de wijd openslaande deuren kunnen ladingen tot maximaal 4,4 m in lengte probleemloos worden geladen.

 

Comfortabel en ruim

De cabine van de Nissan NV400 is stijlvol, ruim en praktisch, met een uitstekend zicht en goede geluidsisolatie. Er is voldoende handige laadruimte, en dankzij het ergonomische design heeft u altijd alles bij de hand. Een comfortabele rijpositie is heel belangrijk als u lang achter het stuur zit. U kunt het zitvlak, de lendensteun en de hoofdsteun van de stoel van de Nissan NV400 bedrijfswagen verstellen en er is bovendien een uitklapbare armsteun in het midden.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Interieur Nissan NV400
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


Rijd een Nissan NV400 met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan NV400 bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan NV400. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan NV400 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Nissan NV400 2016

Proefrit maken in een Nissan NV400?

Benieuwd hoe een Nissan NV400 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan NV400 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL