Driven by you.
Driven by you.
Nieuwe Nissan NV300

De Nissan NV300 is een behendig, ruim en een betrouwbaar werkpaard. Hij is indrukwekkend zuinig en ontworpen om uw werkdag eenvoudiger te maken.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN NV300

NIEUWE NISSAN NV300 bedrijfswagen

Maak kennis met de nieuwe Nissan NV300. Kies uw Nissan NV300: Van, Crew Van of Combi. Alle opties bieden flexibiliteit en de volgende geweldige voordelen: lage gebruikskosten, veel laadruimte en geavanceerde functies waarmee uw dag gemakkelijker verloopt. Op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die lage gebruikskosten heeft? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. De motor van de Nissan NV300 met enkele turbo als die met twin-turbo zijn indrukwekkend zuinig. Het stop-/start- en regeneratieve remsysteem helpenu om meer brandstof te besparen.

De Nissan NV300 kan grote ladingen aan

De Nissan NV300 is een behendig, ruim en een betrouwbaar werkpaard. Hij biedt u veel laadruimte en een middelgrote draaicirkel waardoor u handig kunt manoeuvreren en is zowel praktisch voor in de stad en rijdt ontspannen op de snelweg. De NV300 Van kan tot wel 8,6 m³ aan vracht vervoeren en heeft een laadvermogen van maximaal 1.280 kg. In de NV300 Crew Van passen zes personen en al het gereedschap dat u nodig heeft. De NV300 Combi bied voldoende ruimte en comfort voor negen personen.

Comfortabel en praktisch

De Nissan NV300 is ontworpen om uw werkdag eenvoudiger te maken. Door de brede achterdeuren kunt u gemakkelijk een europallet inladen of zelfs door de schuifdeuren opzij, waardoor ook bezorgingen op adres een stuk sneller gaan. Het interieuer van de NV300 is veel meer dan een comfortabele werkplek. Het is bovendien een zeer goed georganiseerd mobiel kantoor.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


Rijd een Nissan NV300 met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan NV300 bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan NV300. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan NV300 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Proefrit maken in een Nissan NV300?

Benieuwd hoe een Nissan NV300 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan NV300 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL