Driven by you.
Driven by you.

De nieuwe Nissan NV250 bedrijfswagen

De Nissan NV250 zit boordevol praktische en functionele eigenschappen om te zorgen dat u veilig en verbonden blijft en altijd de controle heeft over de rit.

Uw werkplek op wielen
Of u nu een klus heeft aan de andere kant van het land of net buiten de stad, deze kleine bestelwagen van Nissan heeft een grote laadruimte waar u al uw materialen, machines, gereedschap en meer in kwijt kunt. Met zijn comfortabele cabine, praktische technologie en de veiligheidsfuncties van Nssan klaart u zelfs de zwaarste klus zonder moeite.

De Nissan NV250 is ontworpen om bij uw leven, bedrijf en behoeftes te passen en daarom heeft u een ruime keuze aan lengtes, carrosseriestijlen, configuraties en efficiënte motoren. En met 5 jaar garantie is dit een zakenpartner waar u op kunt vertrouwen, een assistent die altijd voor u klaarstaat wanneer u daar behoefte aan heeft.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek


nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


 

 

Proefrit maken in een Nissan NV250?

Benieuwd hoe een Nissan NV250 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan NV250 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Nissan NV250 met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan NV250 bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan NV250. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan NV250 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL