Driven by you.
NISSAN NT 400 Cabstar

De Nissan NT400 CABSTAR is een vrachtwagen met open laadbak. Compact van buiten, maar met een zeer royale laadcapaciteit, lage gebruikskosten en vele opbouwmogelijkheden.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN NT400

NISSAN NT400 Cabstar, betrouwbaar

De Nissan NT400 Cabstar is een vrachtwagen met open laadbak. Aan de buitenzijde compact met met een zeer ruime laadcapaciteit. De NT400 is efficiënt, gemakkelijk te onderhouden en gemakkelijk te manoeuvreren. Zo brengt u snel en veilig uw werk waar het moet zijn.

Er zijn drie variaties in wielbasis en drie motorvermogens beschikbaar voor de Nissan NT400 Cabstar en vele chassis opbouwmogelijkheden. De Nissan NT400 Cabstar  kan met traditionele open laadbak, tipper of een bakwagen worden besteld.

Nissan NT400 kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan NT400? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. 

 

Nissan NT400 samenstellen

Liever een Nissan NT400 volledig naar wens samenstellen? Geen probleem! 

Nissan NT400Voorraad

Direct wegrijden kan ook in een nieuwe Nissan NT400.

Nissan NT400 Private Lease

Liever een Nissan NT400 leasen? Vraag onze verkoopadviseurs naar de aantrekkelijke Nissan NT400 Private Lease tarieven of vraag geheel vrijblijvend een Private Lease offerte aan.

Proefrit maken in een Nissan NT400?

Benieuwd hoe een Nissan NT400 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! 

Rijd een Nissan NT400 met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan NT400 bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan NT400. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan NT400 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Vragen over de Nissan NT400?

Er komt veel kijken bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Wij begrijpen dat u vragen heeft bij zoeken naar de juiste auto. Daarom geven wij u graag persoonlijk advies. Advies waar u écht iets mee kunt. Mensen maken het verschil, dus kom gerust even langs bij onze vestiging in Eindhoven. Wij verwelkomen u graag!

Heeft u weinig tijd?
U kunt ons ook telefonisch bereiken of via social media en per e-mail. Onze medewerkers van ons Klant Contact Center staan 24/7 voor u klaar!


nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL