Driven by you.
Driven by you.

NISSAN ARIYA, een nieuwe manier van rijden

In het najaar van 2021 komt er een nieuwe elektrische crossover bij Driessen Nissan. Het is de zuiverste uitdrukking van Intelligente Mobiliteit van Nissan. Een kracht om het vermogen binnenin te ontsluiten. U. Ik. Wij allemaal. Met meer vermogen, autonomie en stijl.

Futuristisch design
De Nissan ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar.

Nissan E-NV200 Evalia

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom?  Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Houd mij op de hoogte!
Configuratiefout: inzending worden niet opgeslagen of verstuurd; formulier kan daardoor niet getoond worden.
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
 Ontdek meer over de Nissan Ariya
Een compleet nieuw design
De Ariya is Nissan's ultieme expressie van stijl en technologie, waarbij vorm en functie elkaar perfect aanvullen.
Intelligent driving
Met de Ariya bent u verzekerd van het comfort en de zekerheid van de nieuwste Nissan technologiën waaronder ProPILOT 2.0 advanced driver assistance.

 

Multi-informatie display
Met uitzonderlijk oog voor detail
Standaard met verschillende rij modi
Nissan E-NV200 Evalia 2016

PROEFRIT MAKEN in een Nissan ARIYA?

Benieuwd hoe een Nissan ARIYA rijdt? Reserveer alvast een proefrit en ervaar het zelf! In het najaar verwachten wij dit model in de showroom. Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan ARIYA ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL