Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN MICRA

ALLINCLUSIVE-MICRA.jpg

NISSAN ALL-INCLUSIVE

FINANCIER UW NISSAN MICRA

FINANCIEEL ADVIES

Nissan_MICRA_Visia.jpg

NISSAN MICRA VISIA

IS ER AL VANAF € 17.990,-

MICRA VOORRAAD
 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

878454a_MIMicra-CRA-2019jpg.jpg

NISSAN  MICRA PRIVATE LEASE

VANAF € 299 PER MAAND

PRIVATE LEASE
 


NISSAN MICRA, de compacte high-tech auto

De Nissan Micra is ontworpen om verwachtingen te wekken. De van nature stoere 5e generatie van de Nissan Micra doet zijn intrede om voor kleine auto's nieuwe maatstaven te zetten op het vlak van design, comfort en prestaties. De Micra, die geprezen wordt voor zijn unieke mengeling van een expressief en toch hoogwaardig interieur -en exterieurdesign, intelligente functies en wendbare rijeigenschappen, de Nissan Micra wordt uw gedurfde en technologisch geavanceerde stadswagen.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


ONTDEK MEER over de Nissan Micra

Nissan Micra
STOER STRAK en sportief

De Nissan Micra heeft een lengte van minder dan 4 meter met een modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler. Een compacte high-tech auto met een strak design. Perfect voor de stad.

RUIMTE, COMFORT en stijl

Compact van buiten, ruim van binnen. Geniet van uw rit dankzij het comfort van ergonomische stoelen, die zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zacht aanvoelen en een expressief design hebben.


 

Intelligent emergency braking

Traffic sign recognition 

Blind spot warning


PROEFRIT MAKEN in een Nissan Micra?

Benieuwd hoe een Nissan Micra rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan MIcra ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure


RIJD EEN NISSAN MICRA met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan MIcra bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan Micra. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan Micra is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte


AFBEELDINGEN NISSAN MICRA
Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL