Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN LEAF

NISSAN LEAF, 100% elektrisch - direct leverbaar

Het rijgedrag van de nieuwe Leaf wordt sterk bepaald door de e-Pedal. Met het stroompedaal kun je niet alleen versnellen, maar ook afremmen. Als je het pedaal loslaat, zal de auto geleidelijk afremmen zonder dat het rempedaal nodig is. Tegelijkertijd wordt energie teruggewonnen en opgeslagen in de accu. De nieuwe Nissan Leaf heeft een batterij capaciteit van 40 kWh. De elektromotor levert 150 pk vermogen en 320 Nm trekkracht. 

De best verkochte 100% elektrische auto van Europa***** is voor 2019 verkrijgbaar in twee versies die passen binnen allerlei verschillende levensstijlen: de Nissan LEAF en de Nissan LEAF e+.

  • Tot 270 KM of tot 385 KM
  • Start, stop, altijd in het midden
  • Nul uitstoot
  • Blijf verbonden

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


ONTDEK MEER over de nieuwe Nissan Leaf

NIEUWE LEAF; stoer uiterlijk

De Nissan Leaf, al even fascinerend om te zien als om te besturen, kenmerkt zich door strakke lijnen, een dynamische voorkant, een unieke multidimensionale transparante blauwe grille en een zwevend signature dak. De Nissan Leaf beschikt over alle technologie om uw leven een stuk makkelijker te maken.

Efficiënt E-PEDAL

Door middel van een druk op de knop neemt het gaspedaal de voornaamste taken van het rempedaal over. rijden of stilstaan; je bepaalt dat nu letterlijk met je rechtervoet. Tot een hellingproef of volledig tot stilstand komen bij het verkeerslicht aan toe! Alleen voor een noodstop dien je nog je rempedaal te gebruiken.

Bijzonder grote laadruimte

Intelligente LED-verlichting

Luxe modern design

Nissan Leaf
Nissan Leaf+

De best verkochte elektrische auto van Europa biedt u 147 pk pure kracht met nul uitstoot voor uw dagelijkse ritjes. Het e-Pedal is gemaakt voor stadsverkeer en ProPILOT maakt de files een stuk prettiger.

De Nissan LEAF e+ is nieuw in 2019. Het model is uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert en een krachtige, volledig elektrische motor van 214 pk. Gewoon genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis.

PROEFRIT MAKEN in een Nissan LEAF?

Benieuwd hoe de nieuwe Nissan LEAF rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan Leaf ervaren. Ervaar 100% elektrisch rijden in de nieuwe Nissan LEAF. 

Proefrit in de nieuwe Nissan LEAF  Download de brochure

Vooraf opwarmen of afkoelen
Controleer laadstatus en autonomie
Nooit meer zoeken naar uw auto

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Afbeeldingen Nissan Leaf
Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL