Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN JUKE

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek


NISSAN JUKE, de crossover voor in de stad

De Nissan Juke maakt gebruik van Nissan Safety Shield-technologie. Dit beschermt u tegen onverwachte gebeurtenissen. Ook kan de Nissan Juke uitgerust worden met de slimme All-Mode 4x4-i, waarbij in  tegenstelling tot de traditionele vierwielaandrijving het vermogen tussen voor en achterwielen geregeld worden. Hierdoor blijft de Juke nog beter in zijn baan bij een scherpe bocht.

Nissan Juke kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan Juke? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Nissan Juke die bij u past. Ervaar de sportieve, opvallende en eigenzinnige cross-over van Nissan bij Driessen Nissan.

Nissan Juke aanbod


AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


ONTDEK MEER over de Nissan Juke

OPVALLEND EXTERIEURDESIGN, gewaagde kleuren

Op onbevreesde en gewaagde wijze brengt een overvloed van stijlvolle kleuren elk detail van het design van de Nissan JUKE tot leven.

KIES VOOR KLASSE met het interieur van de Juke

Met de Nissan JUKE staat comfort niet ter discussie. Gerestylede esthetiek, de nieuwste technologie en veel ruimte geven een nieuwe draai aan het moderne design van deze compacte SUV.

Opvallend exterieurdesign, gewaagde kleuren

Kleuren maken het verschil bij de Juke

Ontdek de hoogwaardige interieurbekledingen

PROEFRIT MAKEN in een Nissan Juke?

Benieuwd hoe een Nissan Juke rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan Juke ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

PLAN UW PROEFRIT


RIJD EEN NISSAN JUKE met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan Juke bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan Juke. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan Juke is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

PLAN UW ONDERHOUD

AFBEELDINGEN NISSAN JUKE

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL