Driven by you.
Driven by you.
Nissan E-NV200

De Nissan E-NV200 is 100% elektrisch en de perfecte optie als u kiest voor efficientie. Deze auto is ontwikkelt zonder compromissen en beschikt over veel opslagruimte.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN e-NV200

NISSAN eNV200 VAN, 100% elektrisch

De Nissan eNV200 is volledig electrisch, hierdoor verlaagd u de brandstofkosten drastisch. De Nissan eNV200 heeft 4% bijtelling en is behalve emissievrij maakt absoluut geen motorgeluid. Dit biedt mogelijkheden die een diesel of benzine auto niet hebben. Zo kunt u in een gesloten ruime rijden zoals binnen uw bedrijfsgebouw, zonder uitlaatgassen of in beschermde gebieden.

Ook is de eNV200 heel wendbaarheid in de stad en het elektrisch rijden maken het een complete bedrijfsauto. De Nissan e-NV200 valt onder de buitengewone vijf jaar/ 100.000 kilometer fabrieksgarantie op EV specifieke onderdelen inclusief de Li-ion accu en drie jaar/ 100.000 kilometer voor de rest van de auto.

Nissan eNV200 kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan eNV200? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Nissan eNV200 die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Rijd een Nissan eNV200 met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan eNV200 bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan eNV200. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan eNV200 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Proefrit maken in een Nissan eNV200?

Benieuwd hoe een Nissan eNV200 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan eNV200 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL