Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN E-NV200 EVALIA

NISSAN E-NV200 EVALIA, 100% electrisch

De E-NV200 Evalia is de perfecte optie als u kiest voor ruimte en efficientie. De compacte MPV 100% elektrische met 4% bijtelling. Het elektrisch rijden is bovendien zeer aantrekkelijk voor de portomonnee en het milieu. U rijdt 4 keer goedkoper op electriciteit dan op benzine of diesel. De Evalia heeft overal rekening mee gehouden.

Welkom in de elektrische toekomst
Dankzij permanent onderzoek en investeringen zijn elektrische voertuigen van Nissan nu nog efficiënter, krachtiger en bovenal leuker dan ooit tevoren. Vanwege zijn ruime interieur en grote ramen is reizen in de Nissan e-NV200 EVALIA een plezier voor het hele gezin. Overal zijn opbergruimtes, er is een 12V-aansluiting zodat passagiers op de achterbank een tablet of smartphone kunnen aansluiten en klimaatbeheersing houdt iedereen tijdens de hele reis fris.

Elektrische Nissan E-NV200 Evalia kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan E-NV200 Evalia? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Nissan E-NV200 Evalia die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

ONTDEK de 100% elektrische MPV

Neem een compacte elektrische MPV met 4% bijtelling: veelzijdig, goed uitgerust en met ruimte voor zeven personen. Voeg nu 100% elektrisch vermogen toe. Dat is de nieuwe Nissan e-NV200 EVALIA. We hebben dezelfde innovatieve technologie gebruikt waarmee we al meer dan 180.000 elektrische Nissans op de weg hebben gezet, en we hebben deze gecombineerd met onze bekroonde Nissan NV200 EVALIA. Begin de dag met een volgeladen batterij en rijd 170 km zonder uitstoot. Zeg brandstof vaarwel en houd het geld in uw portemonnee dankzij energie die vier keer zo goedkoop is als benzine of diesel.

Nissan E-NV200 Evalia
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


Nissan E-NV200 Evalia 2016

PROERIT MAKEN in een Nissan E-NV200 Evalia?

Benieuwd hoe een Nissan E-NV200 Evalia rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan E-NV200 Evalia ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Nissan E-NV200 Evalia met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan E-NV200 Evalia bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan E-NV200 Evalia. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan E-NV200 Evalia is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL