Driven by you.
De nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV 2019

De nieuwe Mitsubishi Outlander is verbeterd, sneller en sterker. Om te beginnen met het interieur. Hier beleeft u kwaliteit met een Luxe 'P-line'. Naast de Tech-Look koplampen, de expressive grille en de 18 inch two tone velgen is de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV uitgerust met een vernieuwde aandrifjacu in combinatie met een 2,4-liter benzinemotor 240pk met Atkinso-cyclus. Deze update zorgt voor een beter brandstofverbruik, geluidsniveau, hogere vermogen van de batterij en een nog dynamischer rijbeleving. 

Met een druk op de EV-priority-schakelaar krijgt het rijden op elektriciteit voorrang, zonder dat de bezinemotor aanslaat. Daarnaast beschikt het ook over de Supper-All Wheel Control. Dit is een unieke vierwielaandrijfsysteem van Mitsubishi. Dit zorgt voor een optimale controle en veiligheid door de aandrijf- en remkracht dat verdeeld wordt tussen de vier wielen. Ook wel de 4WD-technologie genoemd, wat ervoor zorgt dat de auto in alle omstandigheden een veilige wegligging heeft. 

 

Ontdek meer over de Mitsubishi Outlander PHEV 

Tech-Look Koplampen

Nieuw ontworpen Led 'tech-look' koplampen en rechthoekige mistlampen markeren de wijzigingen aan de voorzijde. De led-koplampunits zijn uitgevoerd met led-dagrijverlichting voor extra veiligheid overdag, en geven het model een onderscheidend voorkomen, ook in het donker. 

Gebruiks-Vriendelijk 2.0

Verbetering zit in de vele details. Het nieuwe instrumentenpaneel is voorzien van een Multi info Power Meter wat het instinctief begrip van het energieverbruik bevordert. Het middenconsole is voorzien van nieuwe knoppen voor bijvoorbeeld de EV-priority modus en nieuwe functionaliteiten zoals de rijstanden SNOW en SPORT.

Rijd een Mitsubishi Outlander PHEV met de service van Driessen Mitsubishi

Uw nieuwe Mitsubishi wordt standaard met 5 jaar garantie geleverd. Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Mitsubishi bent u bij Driessen Mitsubishi aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Mitsubishi Outlander PHEV. Driessen gaat verder. Bij Driessen Mitsubishi in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuze Japanse merk. Uw Mitsubishi is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Afbeeldingen Mitsubishi Outlander PHEV 2019
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 71. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.