Driven by you.
Driven by you.

 

Mitsubishi Eclipse Cross, een dynamische SUV

Een perfect huwelijk tussen de lijnen van een coupé en het dynamische karakter van een SUV. Een interieur als een cockpit. Een weldoordachte ergonomie. Veelzijdig gebruikscomfort… Alles is erop gericht om de bestuurder te laten genieten van nieuwe ervaringen.

Als u op zoek bent naar een auto met perfecte rijeigenschappen, dan is de Eclipse Cross de enige juiste keuze vanwege het krachtige Dynamic Shield Design. Krachtige motoren, een soepele transmissie en een uitgebalanceerd onderstel. 

 Download de brochure

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross

Design & uitstraling

De vormtaal van de Eclipse Cross straalt één en al dynamiek uit. Zijn oplopende gordellijn en schuin aflopend dak vormen een oogstrelend harmonieus geheel. De vastberaden blik van zijn voorzijde is het resultaat van Mitsubishi’s vooruitstrevende Dynamic Shield design van de tweede generatie. 

Zinnenstrelend interieur

Het hoogkwalitatieve interieur uit zich in hoogwaardige materialen en contrasterende zachte en harde oppervlakken. De achterbank is standaard op alle versies in twee ongelijke delen slim verschuifbaar en neerklapbaar. De zichtbaarheid naar buiten is maximaal en de ruimte binnenin biedt royaal plaats aan vijf volwassenen.

Groot panoramadak

Head-up display

Fraaie afwerking

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 71. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.