Driven by you.

 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, een dynamische SUV

Een perfect huwelijk tussen de lijnen van een coupé en het dynamische karakter van een SUV. Een interieur als een cockpit. Een weldoordachte ergonomie. Veelzijdig gebruikscomfort… Alles is erop gericht om de bestuurder te laten genieten van nieuwe ervaringen.

Als u op zoek bent naar een auto met perfecte rijeigenschappen, dan is de Eclipse Cross de enige juiste keuze vanwege het krachtige Dynamic Shield Design. Krachtige motoren, een soepele transmissie en een uitgebalanceerd onderstel.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Ontdek de nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - rijafstand elektrisch

Dankzij de krachtige aandrijfaccu rijdt u 45 km volledig elektrisch. Voeg daar nog zijn 2.4-liter benzinemotor aan toe en u legt in totaal meer dan 600 km af. U rijdt dus veel en vaak elektrisch, zonder zorgen over gebrek aan energie.

Geen zorgen om het rijbereik. Ontspan. Geniet van onbezorgd autorijden. Angst om uw reisdoel niet te halen? Die verdwijnt sneller dan de vele kilometers die u in uw binnenspiegel achter zich laat. Met de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV is geen afstand te ver.

Lekker uitwaaien met de nieuwe Eclipse Cross PHEV

U wilt het stadsleven voor een paar dagen verruilen voor de rust en ruimte van een Waddeneiland? 238 km vanaf Eindhoven neemt u de boot in Harlingen voor de oversteek naar Vlieland of Terschelling. Of u rijdt met de  Eclipse Cross PHEV in Den Helder de veerpont op, voor een paar dagen Texel. Op een volle aandrijfaccu en volle tank rijdt u makkelijk heen en weer.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - Opladen

U kan de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV op diverse manieren opladen. Als u gebruik maakt van snelladen, dan duurt het slechts 25 minuten om de aandrijfaccu tot 80% op te laden.

Opladen via een standaard stopcontact, waarbij we adviseren hiervoor een aparte groep te gebruiken, geïnstalleerd en goed bevonden door een erkend elektricien.

100% OPLADEN

  • 230V8A: CA. 7,0 UUR*
  • 230V10A: CA. 6,0 UUR (met een wallbox of laadpaal)
  • 230V16A: CA. 4,0 UUR (met een wallbox of laadpaal)

Snelladen

Met snelladen laadt u de aandrijfaccu binnen slechts 25 minuten tot 80% op. Snelladers bevinden zich meestal bij tankstations langs de snelweg en dicht bij doorgaande wegen. Ze bevinden zich ook steeds vaker op parkeerplaatsen bij supermarkten en winkelcentra.

Ontvang een melding zodra uw accu is opgeladen. Wilt u weten wanneer uw Eclipse Cross PHEV volledig is opgeladen? De Mitsubishi Remote Control geeft u automatisch bericht. Hiermee kan u ook op afstand de oplaadtijden instellen of het interieur voorverwarmen of voorkoelen. Zo is uw auto bij het instappen aangenaam op temperatuur.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - Gebruikskosten

Dankzij de innovatieve technologie kan u  vaker volledig elektrisch rijden. Met de SAVINGS CALCULATOR-tool van Mitsubishi krijgt u een helder inzicht in de gebruikskosten en de mogelijke besparing ten opzichte van uw huidige auto.

 

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 71. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.