Driven by you.
Driven by you.

Maserati Levante Trofeo - Be the storm

Levante is de naam van een wind die over de Middellandse Zee waait en van moment tot moment van kracht verandert. De stormachtige nieuwe Maserati Levante Trofeo SUV drukt diezelfde kracht uit, in staat om in een oogwenk te transformeren van goedaardige rust naar razende storm.

Maar ongeacht de betoverende acceleratie, zou geen enkele Maserati ooit luxe opofferen voor prestaties. Daarnaast biedt het sportieve interieur van de Levante Trofeo alle comfort van een prestigieuze SUV, gebouwd volgens de duurzame principes van Maserati Grand Touring.

Met een topsnelheid van 299 km/u is de Maserati Levante Trofeo één van de snelste SUV's ooit gebouwd. Een 3.8-liter V8 Twin Turbo-krachtbron levert 580 pk bij 6.250 tpm. In Europa is de exclusieve Trofeo Launch Edition beperkt tot slechts 50 exemplaren. Verkrijgbaar in drie unieke exterieurkleuren: Giallo Medenese, Rosso Magma en mat Blu Emozione. De Maserati Levante Trofeo is bestelbaar en te aanschouwen in de showroom.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Maserati Levante Trofeo

Maserati-MY19-Levante-Trofeo-V8-Studio-180330M.jpg

Koolstofvezel motorkap en rode cilinderkoppen

De motorkap en de cilinderkoppen geven deze luxueuze prestatieauto nog een extra vleugje klasse.

Maserati-MY19-Levante-Trofeo-V8-Studio-180830M.jpg

Natuurleren stoelen met accentstiksels

De Levante Trofeo levert high-performannce rijden zonder concessies te doen aan comfort.

Maserati-MY19-Levante-Trofeo-V8-Studio-180870M.jpg

Corsa-modus met Launch Control

Maserati-MY19-Levante-Trofeo-V8-180650M.jpg

Koolstofvezelaccenten

Maserati-MY19-Levante-Trofeo-V8-Studio-180880M.jpg

3D-mat koolstofvezelpatroon. 

Vragen? Wij staan voor u klaar.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 00. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging             Stuur een e-mail