Driven by you.

MASERATI GRECALE FOLGORE

Het debuut van de Grecale in de wereld van de SUV’s markeert met zijn 'Everyday Exceptional' rijervaring ook de komst van de 100% elektrische varianten van Maserati, onder de naam Folgore.

  • Maximumsnelheid: > 200 km/u
  • 100% elektrische aabdrijving

Vanafprijs is nog niet bekend

Offerte aanvragen    Proefrit maken    Meer info

Accu: 105 kWh
Koppel: 800 Nm
Pk: > 500 
Topsnelheid: > 200 k/u

Puur rijplezier, het echte Maserati-gevoel.

Innovatie en technologie zijn gegarandeerd dankzij de on-board en externe connected diensten die volledige integratie met de digitale wereld, uw smartphone en Alexa mogelijk maken, en dankzij de laadervaring die een klant van een 100% elektrische Maserati verdient.

Meer weten over deze auto? Bekijk hier alle specificaties, opties, prijs en meer
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE MASERATI GRECALE FOLGORE?

U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand contactformulier en onze adviseurs nemen contact met u op zodra er meer bekend is over de nieuwe Maserati Grecale Folgore!


Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven