Driven by you.

MASERATI GRECALE FOLGORE

Het debuut van de Grecale in de wereld van de SUV’s markeert met zijn 'Everyday Exceptional' rijervaring ook de komst van de 100% elektrische varianten van Maserati, onder de naam Folgore.

  • Maximumsnelheid: > 200 km/u
  • 100% elektrische aabdrijving

Vanafprijs is nog niet bekend

Offerte aanvragen    Proefrit maken    Meer info

Meer weten over deze auto? Bekijk hier alle specificaties, opties, prijs en meer

Accu: 105 kWh
Koppel: 800 Nm
Pk: > 500 
Topsnelheid: > 200 k/u

Puur rijplezier, het echte Maserati-gevoel.

Innovatie en technologie zijn gegarandeerd dankzij de on-board en externe connected diensten die volledige integratie met de digitale wereld, uw smartphone en Alexa mogelijk maken, en dankzij de laadervaring die een klant van een 100% elektrische Maserati verdient.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE MASERATI GRECALE FOLGORE?

U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand contactformulier en onze adviseurs nemen contact met u op zodra er meer bekend is over de nieuwe Maserati Grecale Folgore!


Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven