Driven by you.

Maserati Ghibli Hybrid

Technologie verandert, maar de geest van Maserati verandert nooit. We nemen dit heel serieus. Net als elke andere Maserati is de altijd verbonden Ghibli Hybrid verbazingwekkend om naar te kijken, inspirerend om mee te rijden en een voorrecht om te ervaren. En ja, hij klinkt fenomenaal.

De Ghibli Hybrid heeft een geblazen 2,0 L. viercilinder benzinemotor onder de kap, die een elektrisch steuntje in de rug krijgt van een 48V mild-hybrid-systeem. Al met al is de Maserati Ghibli Hybrid goed voor een piekvermogen van 330 pk en een maximumkoppel van 450 Nm, dat via een achttraps ZF-automaat naar de achterwielen gaat. De Maserati Ghibli Hybrid is daarmee in staat om in 5,7 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te schieten. Het versnellen houdt op bij 255 km/h.

Hybride technologie, puur Maserati

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Maserati Ghibli Hybrid leasen?

Het plezier van het rijden in een exclusieve, sportieve en elektrische sedan hoeft niet langer voorbehouden te blijven voor speciale gelegenheden. De Maserati Ghibli Hybrid is een unieke combinatie van stijl, sportieve prestaties en rijeigenschappen en comfort, speciaal ontworpen om u iedere dag opnieuw te laten genieten van autorijden optima forma. U leaset een Ghibli Hybrid via Financial Lease of via Full Operational Lease..

Maserati Ghibli Hybrid - tot in de details

Rijd een Maserati Ghibli Hybrid met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop van uw Maserati Ghibli Hybrid staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent in uw Maserati Ghibli Hybrid. Bij Driessen Maserati in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati Ghibli Hybrid is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven