Driven by you.

Levante Hybrid, hybride zonder grenzen

Excellentie kent geen grenzen. 

De Levante Hybrid is de Maserati van de SUV's die performance en stijl verheft tot nieuwe hoogten met nog meer efficiëntie. Inspirerend en opwindend en met het onmiskenbare grommende motorgeluid dat u van Maserati gewend bent.

Compromisloze performance
De hybride technologie in de nieuwe Maserati Levante is bedoeld om al uw avonturen nog opwindender maken. Weiger limieten, met de performance van Maserati die u steeds verder voert.

De Maserati Levante Hybrid is goed voor een piekvermogen van 330 pk. De Levante Hybrid is daarmee in staat om in 6,0 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te schieten. De maximumsnelheid van deze Levante Hybrid is 240 km/h.
 

Maserati Levante Hybrid

Op zoek naar een Maserati Levante Hybrid? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons altijd ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati Levante Hybrid die bij u past.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Maserati Levante Hybrid

Maserati Levante Hybrid
Maserati Levante Hybrid

Design energie

De tijdloze stijl van de Maserati Levante Hybrid die onmiddellijk herkenbaar is aan zijn grote SUV-afmetingen en sierlijke lijnen, wordt nog meer benadrukt door de details vanbinnen en vanbuiten die zijn grenzeloze energie benadrukken.

Power beyond

De Levante Hybrid combineert een 4-cilinder, 2-liter-motor met een motor van 48V voor een totaal van 330 pk. Gecombineerd met de eBooster wordt dit vertaald in superieure, dynamische performance om alle wegen te verkennen, wanneer u maar wilt.

MOTORGELUID
Hoe ver u ook reist, het onmiskenbare gegrom van uw Maserati is altijd te horen.
Deze uitvoering van de Levante is dan wel een Hybrid, maar ook de Maserati van alle SUV's.
Geniet in uw Maserati Levante Hybrid van het uitgesproken geluid van uw motor.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven