Driven by you.

DS4 CROSSBACK

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse DS4 Crossback? Dan bent u bij Driessen DS aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een DS4 Crossback die bij u past

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 4 CROSSBACK

INNOVATIEVE multimedia

Een bijzondere RIJERVARING

Het touchscreen multimedia scherm van de nieuwe DS 4 Crossback voorziet u van alle gemakken die u nodig heeft voor een comfortabele reis.Innovatieve U heeft eenvoudig toegang tot alle functies van het scherm met één simpele aanraking. Voor sommige zaken is het zelfs niet noodzakelijk om uw handen van het stuur te halen. Denk hierbij aan een route berekenen of de muziek bedienen.

Zijn karakter van vrijbuiter wordt ook gekenmerkt door zijn veiligheidsniveau, een absolute prioriteit voor de avonturier die u bent. Met de DS 4 Crossback geniet u in alle veiligheid van het rijden, dankzij de vele innovatieve veiligheidssystemen. De rijhulpsystemen van DS helpen u zorgeloos te genieten van het rijden. De auto heeft meer tractie en dankzij de gescheiden aansturing van de twee voorwielen zijn hogere bochtsnelheden mogelijk.

Verbeterde grip van de wielen

Automatische LED-verlichting

Betrouwbare Veiligheidssystemen

PROEFRIT MAKEN in een DS 4 Crossback?

Benieuwd hoe een DS 4 Crossback rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe DS 4 Crossback ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit   Download de brochure 


Rijd een DS 4 Crossback met de service van Driessen 

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw DS 4 Crossback bent u bij Driessen in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw DS 4 Crossback. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw  DS 4 Crossback is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven