Driven by you.

DS 4 Gentleman driver

  • Nieuwe DS Wings-grille.
  • Verlaagde wagenhoogte.
  • Authentieke materialen voor een exclusieve afwerking.
  • 4 nieuwe carrosseriekleuren.
  • 38 kleurcombinaties mogelijk.
  • Connectiviteit op maat.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse DS 4? Dan bent u bij Driessen DS aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een DS 4 die bij u past.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek meer over de DS 4

Onvermoeibaar COMFORTABEL

Een ONDERSCHEIDEND karakter

Het premium interieur van de DS 4 heeft vloeiende lijnen en ergonomische knoppen. Zo kunt u uw ogen op de weg houden terwijl u functies bedient. De lederen voorstoelen zijn voorzien een massagefunctie waarmee u tijdens lange ritten uw rugspieren kunt ontspannen. De kilometers glijden ongemerkt aan u voorbij. Verder zijn er opties beschikbaar zoals een digitale radio en toegang tot het internet dankzij een geïntegreerde browser.

Met zijn indrukwekkende verschijning, geaccentueerd door de brede velgen, combineert de DS 4 alle kenmerken van een premiumauto met elegantie en sportiviteit. Het dak in een andere kleur dan de carrosserie, geeft de auto een nog onderscheidender uiterlijk. De DS 4 is een unieke creatie met vloeiende, fraai gewelfde en elegante lijnen en sierlijke verchroomde accenten op de carrosserie 

Premium looks

Verwarmbare massage stoelen

Profiteer onderweg van uw apps

Citroen DS4 Eindhoven

PROEFRIT MAKEN in een DS 4?

Benieuwd hoe een DS 4 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe DS 4 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit    Download de brochure


Rijd een DS 4 met de service van Driessen

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw DS 4 bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw DS 4. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw DS 4 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw DS 4 onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven