Driven by you.

LIMITED EDITION: DS 3 Café Racer

Stoer en neo-vintage, een mix van verfijning en rock-'n-roll: de nieuwste Limited Edition is een eerbetoon aan de legendarische caféracer-stijl die ontstond in het Engeland van de zestiger jaren.

Onderscheid uzelf met de DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 3 CAFÉ RACER

PROEFRIT MAKEN in een DS 3 Café Racer?

Bent u benieuwd hoe een DS 3 Café Racer rijdt? Kom dan langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe DS 3 Café Racer ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw DS 3 proefrit


Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven