Driven by you.

DS 3,  Ervaar fascinerende sensaties 

  • Kenmerkend design.
  • Volledig te personaliseren.
  • Dynamisch en opwindend rijgedrag.
  • Efficiënte en krachtige motoren
  • Moderne technologie! 

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse DS 3? Dan bent u bij Driessen DS aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden occasions is er altijd wel een tweedehands DS 3 die bij u past.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 3

ELEGANTE stadsauto

DS-experience

De unieke persoonlijkheid van de DS 3 is een feit. Fascinerend zullen de meeste blikken hem noemen. De als edelstenen bewerkte lichtmodules zorgen voor een opmerkelijk veiligheidsvoordeel. Tegelijkertijd zorgen deze Led Vision-koplampen voor een geweldige lichtopbrengst. De silhouette van de DS 3 is buitengewoon chique.

Luxe materialen, intelligente uitrusting en een prachtige uitrusting zijn kenmerkend voor het interieur van de DS 3. Met MirrorLink® kunt u veilig autorijden zonder afleiding van uw telefoon. U kunt uw applicaties op het 7-inch touchscreenscherm bedienen terwijl u rijdt. 

Sportief postuur

Stylisch interieur

LED 3D-achterlichten

PROEFRIT MAKEN in een DS 3?

Benieuwd hoe een DS 3 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe DS 3 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit    Download de brochure


Rijd een DS 3 met de service van Driessen DS

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw DS 3 bent u bij Driessen DS in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw DS 3. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw DS 3 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw DS 3 onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven