Driven by you.
Driven by you.

DS 9 E-TENSE

De DS 9 E-TENSE behoudt het Franse karakter en identiteit. Deze DS 9 onderscheidt zich met de plug-in hybride E-TENSE op elegante wijze door technologische perfectie. Tevens maakt het nieuwe DS model indruk met het moderne design. Elegantie en dynamiek komen samen in dit model van DS.

Forse jongen

Om even een idee te krijgen van de afmetingen van de DS 9 E-Tense. De volledige lengte is 4,93 meter, terwijl de breedte van de DS 9 1,85 meter bedraagt. 

DS 9 E-Tense

DS 9 E-Tense betekent dat deze DS 9 een plug-in hybride aandrijflijn heeft. In eerste instantie betreft het een combinatie van een Puretech benzinemotor én elektromotor, samen goed voor 225 pk. Op de accu kun je zo’n 50 km halen, dankzij het 11,9 kWh accupakket. Deze is al in anderhalf uur opgeladen.

Wilt u deze nieuwste generatie van DS persoonlijk ervaren? Een unieke samensmelting van vooruitstrevende technologieën en elegant design. Dan bent u bij DS SALON EINDHOVEN aan het juiste adres. 

Heeft u interesse in de DS 9 E-TENSE, maar komt u op het moment liever niet naar onze showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 9 E-TENSE

DS Active LED Vision

DS Active LED Vision-koplampen, die voor het eerst zijn getoond op de concept car DS E-TENSE, zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook uiterst efficiënt. De 3D full LED achterlichten zijn kenmerkend voor DS Mobiles en geven nog eens extra elegantie aan de mooie sedan.

E-Tense 

De DS 9 E-TENSE heeft een PureTech Turbo benzinemotor en een elektromotor met een gecombineerd vermogen van 225 pk. Deze DS 9 is standaard uitgerust met een 8-traps automaat.

DS Active Scan Suspension

Met deze intelligente scan en sensoren anticipeer je razendsnel op oneffenheden op het wegdek.

DS Night Vision

Met de DS night vision zie je, wat anderen niet zien. De infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren tot een afstand voor 100 m.

 

DS Drive Assist

De DS drive assist neemt het rijden gedeeltelijk over van de bestuurder. Het systeem regelt snelheid en afstand ten op zichte van uw voorganger.

Vragen? Wij staan altijd voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact met DS Salon Eindhoven? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige DS.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dit is typisch Driessen Autogroep. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven