Driven by you.
Driven by you.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE, 100% Elektrisch, 8% bijtelling

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK E-TENSE onderscheidt de plug-in hybride E-TENSE 4x4 zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Wilt u de nieuwe generatie SUV van DS Automobiles persoonlijk ervaren: de unieke samensmelting van vooruitstrevende technologieën en raffinement. Dan bent u bij DS SALON EINDHOVEN aan het juiste adres. Ontdek de DS 7 CROSSBACK E-TENSE in de showroom en maak een afspraak voor een proefrit.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 7 CROSSBACK E-TENSE

DS Active LED Vision

DS Active LED Vision-koplampen, die voor het eerst zijn getoond op de concept car DS E-TENSE, zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook uiterst efficiënt.

E-Tense 4X4

Onder de motorkap bevindt zich een benzinemotor met een vermogen van 200 pk (147 kW). Deze is gekoppeld aan twee elektromotoren van 109 pk (80 kW) en een geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie EAT8.

DS Active Scan Suspension

DS Connected Pilot

DS Park Pilot

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven