Driven by you.
Driven by you.


NIEUW: 24-UURS PROEFRIT

DS 7 CROSSBACK, dé SUV van DS Automobiles

Vijf ‘inspirations’ voor een op uw smaak afgestemd interieur. Het moderne en stijlvolle interieur van de DS 7 CROSSBACK is een toonbeeld van Frans vakmanschap. U kunt het interieur aan uw eigen smaak en voorkeur aanpassen door te kiezen uit een van de vijf DS Inspirations. Met deze Inspirations toont u uw karakter en persoonlijkheid. Een unieke mogelijkheid om u te onderscheiden. Frans vakmanschap op zijn best!

Wilt u de nieuwe generatie SUV van DS Automobiles persoonlijk ervaren: de unieke samensmelting van vooruitstrevende technologieën en raffinement. Dan bent u bij DS SALON EINDHOVEN aan het juiste adres. Ontdek de DS 7 CROSSBACK in de showroom en maak een afspraak voor een proefrit.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 7 CROSSBACK

CHARISMATISCH design

Het exclusieve karakter van deze verfijnde SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

AANDACHT VOOR detail

Het moderne en chique interieur van de DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture. Keuze uit vier thema's, de "DS Inspirations", waarmee de auto aan ieders karakter en smaak kan worden aangepast.

B.R.M R180 uurwerk

DS Active LED Vision-koplampen

Focal Electra®-hifisysteem

PROEFRIT MAKEN in een DS 7 Crossback?

Bent u benieuwd hoe een DS 7 Crossback rijdt? Kom dan langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Nieuw bij DS Salon Eindhoven: 24-uurs proefrit! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe DS 7 Crossback ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw DS 7 proefrit


Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven