Driven by you.
Driven by you.

DS 4, een charismatische uitstraling

De DS 4 valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze "Augmented Technology" geïntegreerd. Voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie. 

Wilt u de nieuwe generatie DS 4 van DS Automobiles persoonlijk ervaren? De DS 4 is naar verwachting in de zomer van 2021 te bestellen bij DS Salon Eindhoven.

DS 4 bestellen?
Bent u op zoek naar een DS 4? Deze nieuwe DS 4 is vanaf de zomer van 2021 te bestellen. Wilt u het als eerste weten wanneer deze nieuwe DS 4 te bestellen is? Meldt u zich dan hier aan.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de DS 4 kennismaken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
ONTDEK MEER OVER DE DS 4
Geraffineerd design

Grote wielen, een atletisch silhouet en een aerodynamisch profiel. De DS 4 maakt met zijn vloeiende lijnen en karaktervolle design een uiterst moderne indruk. De fraai gevormde achterlichten van de DS 4 vormen een harmonieus geheel met het elegante ontwerp.

DS 4 combineert een compacte hatchback met dat van een SUV-coupé. Dit nieuwe model van DS biedt talrijke personaliserings- mogelijkheden. Daarnaast zijn bijzondere uitvoeringen in het gamma van de DS 4 opgenomen: Performance Line met een sportief karakter en CROSS met een extra avontuurlijk karakter.

Intense Matrix LED Vision

De DS 4 heeft een scherpe blik door de in totaal 98 leds van de fascinerende DS Matrix LED Vision-koplampen en de dagrijverlichting. Dit geeft de DS 4 een even opvallende als innovatieve uitstraling. 

De smalle en moderne DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwe generatie zijn bij de DS 4 voorzien van de technologieën Matrix Beam en Dynamic Bending Light. Dit systeem scant nauwkeurig de omgeving en past de lichtbundels van de koplampen aan, door een van de vijf verlichtingsmodi te selecteren. 

DESIGN INTERIEUR 

Het interieur van de DS 4 heeft een bijzonder pure uitstraling. Dit komt onder andere door de integratie van de schermen in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedienings- schakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters.

TECHNOLOGIE DS 4

DS 4 beschikt over Augmented Technology, een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Voor meer efficiëntie, meer connectiviteit en meer innovaties die uw rijplezier en veiligheid optimaliseren.

Brown Napa leren stoelen
Brown Ash elementen
Air Ventilatierooster
DS 4 E-Tense

Voor de DS 4 is een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te brengen. Dit platform is geschikt voor de uitvoering E-TENSE 225 met plug-in hybrideaandrijflijn van de nieuwste generatie.

Met een 180 pk benzinemotor, gekoppeld aan een elektromotor van 110 pk. Hiermee geniet u van prestaties en een souplesse van ongekend niveau, plus de mogelijkheid om 50 km (gecombineerd, WLTP) volledig elektrisch te rijden. Zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de inzittenden en voor bagage.

DS 4 La Première

Limited Edition DS 4 La Première. De unieke en prestigieuze DS 4 La Première is een exclusieve uitvoering,  waarmee we de komst vieren van het nieuwe model van DS. In deze Limited Edition is de DS 4 voorzien van de beste technologieën, het fraaiste interieur en de hoogwaardigste materialen die voor dit model beschikbaar zijn.
 
Specifiek embleem, glanzend zwart afgewerkt exterieur, elegante kleuren en een prestigieuze uitrusting kenmerken de persoonlijkheid van de DS 4 La Première en geven het model zijn unieke karakter.
 
 
 
 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE DS 4?

U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand contactformulier en onze adviseurs nemen contact met u op zodra er meer bekend is over de nieuwe DS 4!

* Lees hier onze privacyverklaring.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven