Driven by you.
Driven by you.

DS 3 CROSSBACK, een icoon van high-tech stijl

De compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

Wilt u de nieuwe generatie SUV van DS Automobiles persoonlijk ervaren: de unieke samensmelting van vooruitstrevende technologieën en raffinement. Dan bent u bij DS SALON EINDHOVEN aan het juiste adres. Ontdek de DS 3 CROSSBACK in de showroom en maak een afspraak voor een proefrit.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 3 CROSSBACK

Head-Up Display

Dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rij-informatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

Fascinerende Lightsignature

De nieuwste generatie LED Vision-koplampen versterken het karakter van uw auto én biedt optimale verlichting onder all omstandigheden.

Keyless Entry

Verfijning & Vakmanschap

MyDS App

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven