Driven by you.
Driven by you.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, PROFITEER NOG VAN:100% Elektrisch, 8% bijtelling

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK E-TENSE onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Wilt u de nieuwe generatie SUV van DS Automobiles persoonlijk ervaren: de unieke samensmelting van vooruitstrevende technologieën en raffinement. Dan bent u bij DS SALON EINDHOVEN aan het juiste adres. Ontdek de DS 3 CROSSBACK in de showroom en maak een afspraak voor een proefrit.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Head-Up Display

Dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rij-informatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

Drive Assist

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h.

Proximity Keyless Entry and Start

DS Matrix LED Vision

Elektrische Aandrijflijn

Nu met €4.000 subsidie

Onlangs heeft de overheid bekend gemaakt dat zij het voornemen heeft een extra subsidie aan particulieren aan te bieden. Dit betreft een koopsubsidie per 1 juli 2020 van € 4.000,-. Bij aankoop van een 100% elektrisch aangedreven auto wordt deze subsidie aan de eigenaar in 1 keer uitgekeerd door de overheid. Met private lease in maandelijkse termijnen.

Bent u al bekend met de voordelen van een elektrische auto? Stap in de wereld van E-TENSE en ontdek de 100% elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Dankzij de € 4.000 subsidie is de overstap naar elektrisch rijden extra aantrekkelijk.

Rijdt u zakelijk? Dan geniet u van slechts 8% bijtelling vanaf € 106 per maand. Heeft u interesse? Laat ons u bellen!

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven